Book influencer strategimøde

Book dit 30 minutters strategimøde, så får du vores skræddersyede metode til at få flere tilmeldinger via. influencer marketing. Helt gratis. 

30 min

Opkald

Du er ved at booke et influencer strategimøde med vores direktør, Frederik. Vælg en tid som passer dig. Herefter modtager du en bekræftelse. 

Hvorfor booke et møde?

  • Få en influencer strategi, der er skræddersyet til din virksomhed og dine kunder.
  • Rådgivning og sparring om hvordan influencers kan gavne din markedsføring.
  • Jeg kan hjælpe dig med at matche din virksomhed, med de rigtige influencers, ud fra dine konkrete målsætninger og behov.
  • Du får personlig sparring, hvor vi sammen planlægger din influencer strategi fra A-Z.
  • Jeg deler mine bedste guldkorn og erfaringer fra over 100 succesfulde kampagner de seneste 3 år!
Frederik beskåret 2

Vores kampagner

I Inmix har vi udført mange succesfulde kampagner for en bred skare af danske og internationale virksomheder. Her er to succesfulde kampagner, som vi er specielt stolte af. 

@hellofresdanmark

I sommeren 2020, udførte vi en særdeles succesfuld kampagne med måltidskonceptet HelloFresh. Kampagnen inkluderede 34 influencers fordelt i hele Danmark, der tilsammen delte over 100 billeder og videoer. Kampagnen endte med at omsætte for ca. 120.000 kroner. 

matildeneuvonen-Swapfiets-1.png

En af vores faste kunder er Swapfiets, som vi har lavet hele 5 succesfulde kampagner for, igennem de seneste par år. Vi har i alt samarbejdet med 80+ influencers, fordelt over hele landet. Med deres hjælp har vi sikret et stadigt stigende kendskab til Swapfiets og deres fantastiske abonnementsservice!

Vi kan ikke få armene ned!

"Forløbet med Inmix gav alle nødvendige kompetencer, der skulle til, for at bygge en professionel kampagne op. De ydede ikke kun en god service, men gjorde dét ekstra, som gjorde at vi var klædt godt på til at lancere vores influencer kampagne. Jeg kan til enhver tid anbefale Inmix."
Kristine Bennigsen
Hjerteforeningen
" Vi tog del i Inmix' Influencer Kickstart forløb, hvor vi fik kyndig og professionel vejledning. Forløbet resulterede i, at vi vækstede vores følgerbase med flere hundrede procent, fik bedre indsigt i vores målgruppe, øget brand recognition og selvfølgelig også tjent penge undervejs."
Jacob Sabir
Upström
"Da jeg skulle arbejde med influencer marketing for første gang, var Inmix det helt rigtige valg for os! Frederik var med igennem hele processen. Det gav en kæmpe tryghed og det var med til at give os mere blod på tanden og gå videre med influencer marketing i vores virksomhed."
Nanna Landrok
Gran Living
da_DKDK