Download din gratis guide


Kan du genkende dette?

Du vil gerne have flere tilmeldinger, for at øge din omsætning, men det er svært at fange og fastholde dine kunder.

Du vil gerne bruge de sociale medier mere aktivt i din markedsføring, men du ved ikke helt, hvordan du får succes.

Du kender eller har hørt om influencer marketing, men er i tvivl om, hvorvidt det kan gavne din forretning.

Så skal du downloade din gratis guide!

Om Inmix

Inmix er et af de første bureauer i Danmark, der begyndte at fokusere på mikro influencer marketing på Instagram. Med vores netværk af +2.000 influencers er vi blandt de bedste i branchen til at opbygge stærke samarbejder med troværdige og autentiske influencers, der ikke tyr til at købe følgere. Vores mission er at udskifte traditionel marketing med engagerende og autentisk indhold én kampagne ad gange.

Find os her

Inmix ApS
Peder Skrams Gade 17, 4. Sal. 1054 København K
Phone: + 45 26 15 08 02
Email: fnk@inmix.dk

Vores kampagner

I Inmix har vi udført mange succesfulde kampagner for en bred skare af danske og internationale virksomheder. Her er to af de kampagner, som vi Inmix er rigtig stolte af. 

I 2020 lavede vi en spændende kampagne, for det franske hudplejemærke NUXE. I kampagnen samarbejdede vi med 20 dygtige influencers, som satte fokus på deres BIO Organic serie. De leverede samlet set 39 posts og 167 stories og nåede ud til hele 71.411 personer!   

En af vores faste kunder er Swapfiets, som vi har lavet hele 5 kampagner for, igennem de seneste år. Vi har i alt samarbejdet med 80+ influencers, fordelt over hele landet.

da_DKDK