Download din gratis guide


Kan du genkende dette?

Du vil gerne blive skarpere på, hvordan du optimerer din digitale strategi og tager din markedsføring til næste niveau.

Du vil gerne bruge de sociale medier mere aktivt og knytte et stærkt bånd til din målgruppe, men du synes det er svært at vurdere, hvilke platforme det giver bedst mening at satse på.

Du kender eller har hørt om influencer marketing, men er i tvivl om, hvorvidt det kan gavne din forretning.

Så skal du downloade din gratis guide!

Om Inmix

Inmix er et af de første bureauer i Danmark, der begyndte at fokusere på mikro influencer marketing på Instagram. Med vores netværk af +2.000 influencers er vi blandt de bedste i branchen til at opbygge stærke samarbejder med troværdige og autentiske influencers, der ikke tyr til at købe følgere. Vores mission er at udskifte traditionel marketing med engagerende og autentisk indhold én kampagne ad gange.

Find os her

Inmix ApS
Peder Skrams Gade 17A st. th. 1054 København K
Phone: + 45 26 15 08 02
Email: fnk@inmix.dk

Vores kampagner

I Inmix har vi udført mange succesfulde kampagner for en bred skare af danske og internationale virksomheder. Her er to af de kampagner, som vi Inmix er rigtig stolte af. 

I 2020 lavede vi en spændende kampagne, for det franske hudplejemærke NUXE. I kampagnen samarbejdede vi med 20 dygtige influencers, som satte fokus på deres BIO Organic serie. De leverede samlet set 39 posts og 167 stories og nåede ud til hele 71.411 personer!   

En af vores faste kunder er Swapfiets, som vi har lavet hele 5 kampagner for igennem de seneste år. Vi har i alt samarbejdet med 80+ influencers, fordelt over hele landet.

da_DKDK