Få succes med events

af Bana Goitom

Influencer marketing handler ikke kun om at poste billeder og videoer af produkter, som influencerne får leveret under kampagner. Der er ikke kun én måde at lave influencer marketing på. Når man kører en kampagne med influences, behøver man ikke kun nøjes med billeder og videoer af produkterne i kampagnen!


En anderledes kampagne, kan inkludere at afholde et event med influencerne. Her kan virksomheden afholde et event, introducere deres produkt og samtidig møde de influencers, der skal reklamere for produkterne til deres følgere. Dette er med til at give influencerne et bedre kendskab til virksomheden, ansigterne bag kampagnen og de produkter de reklamerer for. 


Influencerne tilbøjelige til at dele ekstra indhold fra selve eventet, hvor din virksomhed er i fokus. Dette gør de ofte fuldstændig frivilligt, fordi de er glade for at deltage i dit event og gerne vil dele oplevelsen med sine følgere! Win/Win. 


For nylig oplevede vi dette sammen med vores kunde, Dansk Cricket Forbund, der holdte et cricket event for de influencers, der deltog i deres kampagne. Influencerne fik chancen for at lære om verdens næststørste sport – cricket. Her fik de chance for at spille cricket kampe og coaching fra Danmarks landsholdstræner.


Sammen med Dansk Cricket Forbund havde vi inviteret 10 seje sporty influencers til Glostrup, i forbindelse med kampagnen. Formål var at få flere kvinder i Danmark til at spille cricket, og forhåbentlig få stablet et kvindelandshold på benene inden udgangen af 2020. Danmark har nemlig ikke et dansk kvindelandshold…. endnu! 


Dansk Cricket Forbund afholdte i alt to events, som influencerne deltog i. Det første var for at introducere cricket til influencerne og samtidig gøre deres følgere opmærksomme på et kick-off event senere hen, hvor ALLE kunne deltage. 


For all de deltagende influencers var det første gang de prøvede cricket, og de var alle positivt overraskede over eventet! Her er et par udtalelser fra to af de influencers, der deltog i kampagnen:


“På trods af jeg kendte lidt til sporten på forhånd, vidste jeg ikke helt, hvad jeg gik ind til🙈 Men jeg havde den sjoveste eftermiddag/aften fyldt med en masse søde mennesker, der var glade og fuld af god energi!” – Marianne Nielsen (@marianne_n)


“Hvorfor sagde jeg selv ja til at spille cricket uden at have en anelse om, hvad filan det var? Fordi jeg ELSKER at prøve og opleve nye ting. Vi lever kun én gang, så jeg siger sjældent nej til noget som helst.” – Laura Kongerslev (@laura_kongerselv) 

inmix2