Den nye dreng i klassen

en gratis podcast om influencer marketing

Hvorfor skal du lytte med?

1. Du lærer, hvordan du kan øge din forretnings omsætning med influencer marketing.

2. Du får indsigt i, hvordan influencer marketing kan gavne din virksomhed på mange måder.

3. Du får indblik i, hvordan din potentielle kunde bliver påvirket af influencers til at købe produkter.

4. Hvert afsnit tager kun 15 minutter, så du kan lære noget på farten, selvom du har travlt!

Podcast tilmelding

Podcast tilmelding

Din underviser


Hej! Jeg er Frederik, Inmix’ CEO & Founder. 

Jeg startede Inmix tilbage i januar 2018. Siden da har jeg gennemført flere hundrede succesfulde kampagner for store og små virksomheder i Danmark og udlandet. Jeg elsker influencer marketing, og jeg elsker at lære fra mig!

Jeg vil dele ud af det, som jeg er god til, så du helt gratis kan sætte gang i væksten i din virksomhed med influencer marketing. 

Klar til at gå i gang?

Jeg har fyldt podcasten med mine bedste tips og tricks.

Dette er ikke et marketing podcast, der er fyldt med ubrugelige informationer og facts, som du alligevel ikke kan huske bagefter.

Podcasten er fyldt med konkrete tips, tricks og redskaber, som du kan bruge i din virksomhed allerede i dag. Mit mål er nemlig, at lære dig, hvordan du skaber en succesfuld influencer marketing kampagne trin-for-trin. 

Det bliver ikke særlig teknisk, men derimod konkret og brugbart!

Hvad siger andre?

"Forløbet med Inmix gav alle nødvendige kompetencer, der skulle til, for at bygge en professionel kampagne op. De ydede ikke kun en god service, men gjorde dét ekstra, som gjorde at vi var klædt godt på til at lancere vores influencer kampagne. Jeg kan til enhver tid anbefale Inmix."
Kristine Bennigsen
Hjerteforeningen
"Frederik og Inmix var med til at skabe overblik, handlinger og resultater. Vi har lært, hvordan man håndterer influencer marketing kampagner på egen hånd. Det var helt klart en fantastisk at oplevelse at få Inmix' hjælp og ikke sidste gang, at vi tager kontakt til Inmix."
Alexander Tvede-Jensen
Cévie
"Da jeg skulle arbejde med influencer marketing for første gang, var Inmix det helt rigtige valg for os! Frederik var med igennem hele processen. Det gav en kæmpe tryghed og det var med til at give os mere blod på tanden og gå videre med influencer marketing i vores virksomhed."
Nanna Landrok
Gran Living

Vores kampagner

I Inmix har vi udført mange succesfulde kampagner for en bred skare af danske og internationale virksomheder. Her er to succesfulde kampagner, som vi er specielt stolte af. 

I efteråret 2020 lavede vi en spændende kampagne for Le Creuset, på tværs af Skandinavien. I kampagnen deltog i alt 30 influencers, som tilsammen skabte et reach på hele 903.170! Det resultat er vi selvfølgelig meget stolte af!

I foråret 2021 udførte vi endnu en spændende kampagne for BEZZERWIZZER Studio, som skulle promovere deres nyeste spil Bezzerwizzer Timeline i Norge. Her deltog 9 dygtige influencers, der tilsammen producerede over 80  kreative og engagerende billeder og videoer om spillet.

Om Inmix

Inmix er et af de første bureauer i Danmark, der begyndte at fokusere på mikro influencer marketing på Instagram. Med vores netværk af +2.000 influencers er vi blandt de bedste i branchen til at opbygge stærke samarbejder med troværdige og autentiske influencers, der ikke tyr til at købe følgere. Vores mission er at udskifte traditionel marketing med engagerende og autentisk indhold én kampagne ad gange.

Find os her

Inmix ApS
Peder Skrams Gade 17, 4. Sal. 1054 København K
Phone: + 45 26 15 08 02
Email: fnk@inmix.dk

en_GBEN