Book dit gratis og uforpligtende møde lige her, så vi kan tage en snak om din forretning og hvordan jeg potentielt kan hjælpe dig!

Om Inmix

Inmix er et af de første bureauer i Danmark, der begyndte at fokusere på mikro influencer marketing på Instagram. Med vores netværk af +2.000 influencers er vi blandt de bedste i branchen til at opbygge stærke samarbejder med troværdige og autentiske influencers, der ikke tyr til at købe følgere. Vores mission er at udskifte traditionel marketing med engagerende og autentisk indhold én kampagne ad gange.

Find os her

Inmix ApS
Peder Skrams Gade 17, 4. Sal. 1054 København K
Phone: + 45 26 15 08 02
Email: fnk@inmix.dk

30 min

Opkald

Du er ved at booke et influencer strategimøde med vores direktør, Frederik. Vælg en tid som passer dig. Herefter modtager du en bekræftelse. 

Hvorfor booke et møde?

  • Du modtager rådgivning og sparring om hvordan influencers kan gavne din markedsføring.
  • Jeg kan hjælpe dig med at matche din virksomhed, med de rigtige influencers, ud fra dine konkrete målsætninger og behov.
  • Du får personlig sparring, hvor vi sammen planlægger din influencer strategi fra A-Z.
  • Jeg deler mine bedste guldkorn og erfaringer fra over 100 succesfulde kampagner de seneste 3 år!

Det siger vores kunder:

"Forløbet med Inmix gav alle nødvendige kompetencer, der skulle til, for at bygge en professionel kampagne op. De ydede ikke kun en god service, men gjorde dét ekstra, som gjorde at vi var klædt godt på til at lancere vores influencer kampagne. Jeg kan til enhver tid anbefale Inmix."
Kristine Bennigsen
Hjerteforeningen
" Vi tog del i Inmix' Influencer Kickstart forløb, hvor vi fik kyndig og professionel vejledning. Forløbet resulterede i, at vi vækstede vores følgerbase med flere hundrede procent, fik bedre indsigt i vores målgruppe, øget brand recognition og selvfølgelig også tjent penge undervejs."
Jacob Sabir
Upström
"Da jeg skulle arbejde med influencer marketing for første gang, var Inmix det helt rigtige valg for os! Frederik var med igennem hele processen. Det gav en kæmpe tryghed og det var med til at give os mere blod på tanden og gå videre med influencer marketing i vores virksomhed."
Nanna Landrok
Gran Living
da_DKDK