Lyt dig klogere på influencer marketing

5 gode grunde til, at du skal lytte til podcasten:

Det her får du ud af podcasten:

Efter denne podcast ved du helt præcist:

Hvordan du kan øge din forretnings omsætning med influencer marketing

Hvordan influencer marketing kan gavne din forretning på flere måder

Hvordan du kan komme i gang med influencer marketing

Hvert afsnit tager kun 15 min. – vi lover det er din tid værd!

Klar til at lytte med?

 Vi ved, at du har travlt i hverdagen, derfor har vi produceret denne podcast til dig, der vil lære mere om influencer marketing, mens du er på farten. 

Podcasten vil berøre de vigtige aspekter af influencer marketing og hvorfor du skal bruge influencers i din marketingsstrategi. 

Vi sørger for du får en masse gode tips og tricks med på vejen, så du er godt klædt på til at komme i gang med en succesfuld influencer kampagne. 

Du får en masse vigtige informationer, på en sjov og underholdende måde, så lyt med i podcasten! 

R

Mød din vært

Hej! Jeg er Frederik, Inmix’ CEO & Founder. 

Jeg startede Inmix tilbage i januar 2018. Siden da har jeg gennemført over 100 succesfulde kampagner for store og små virksomheder i Danmark og udlandet. Jeg elsker influencer marketing, og jeg elsker at lære fra mig!

Jeg vil dele ud af det, som jeg er god til, så du helt gratis kan sætte gang i væksten, i din virksomhed med influencer marketing. 

Hvad siger andre?

"Forløbet med Inmix gav alle nødvendige kompetencer, der skulle til, for at bygge en professionel kampagne op. De ydede ikke kun en god service, men gjorde dét ekstra, som gjorde at vi var klædt godt på til at lancere vores influencer kampagne. Jeg kan til enhver tid anbefale Inmix."
Kristine Bennigsen
Hjerteforeningen
"Frederik og Inmix var med til at skabe overblik, handlinger og resultater. Vi har lært, hvordan man håndterer influencer marketing kampagner på egen hånd. Det var helt klart en fantastisk at oplevelse at få Inmix' hjælp og ikke sidste gang, at vi tager kontakt til Inmix."
Alexander Tvede-Jensen
Cévie
"Da jeg skulle arbejde med influencer marketing for første gang, var Inmix det helt rigtige valg for os! Frederik var med igennem hele processen. Det gav en kæmpe tryghed og det var med til at give os mere blod på tanden og gå videre med influencer marketing i vores virksomhed."
Nanna Landrok
Gran Living

Vores kampagner

I Inmix har vi udført mange succesfulde kampagner for en bred skare af danske og internationale virksomheder. Her er to succesfulde kampagner, som vi er specielt stolte af. 

I sommeren 2020, udførte vi en særdeles succesfuld kampagne med måltidskonceptet HelloFresh. Kampagnen inkluderede 34 influencers fordelt i hele Danmark, der tilsammen delte over 100 billeder og videoer. Kampagnen endte med at omsætte for ca. 120.000 kroner. 

I december 2020 startede vi en to måneders kampagne for Nextory. Her delte 31 influencers over 500 stories på Instagram, hvor de delte anbefalinger og positive oplevelser med Nextorys univers. 

Om Inmix

Inmix er et af de første bureauer i Danmark, der begyndte at fokusere på mikro influencer marketing på Instagram. Med vores netværk af +2.000 influencers er vi blandt de bedste i branchen til at opbygge stærke samarbejder med troværdige og autentiske influencers, der ikke tyr til at købe følgere. Vores mission er at udskifte traditionel marketing med engagerende og autentisk indhold én kampagne ad gange.

Find os her

Inmix ApS
Peder Skrams Gade 17, 4. Sal. 1054 København K
Phone: + 45 26 15 08 02
Email: fnk@inmix.dk

da_DKDK