Hvad kan Inmix tilbyde

Vi tror på, at en succesfuld influencer kampagne kun kan skabes i samarbejde med kunden.  Vi lytter til vores kunders behov, ønsker og målgruppe og så skræddersyer vi en detaljeret kampagneplan specielt til dem. For os handler det ikke om at sælge en skabelon eller model, men derimod om at skabe en løsning, der favner unikke behov. Alle kunder er forskellige. 

Over tiden har vi skabt en stor intern database med både danske og internationale influencers. Det gør det sikkert for jer at samarbejde med os, fordi vores database kun indeholder de bedste og mest troværdige influencers. Under eksekveringen af kampagnen står vi for kommunikation og monitorering, men det er altid jer, der har det sidste ord. I kan altid afslå de kandidater, som vi præsenterer jer for, og I godkender hvert eneste skridt af kampagnen. Vi holder jer løbende opdateret, og I er altid velkomne til at komme med ændringer. Vi mener, at kunden altid har noget at sige, for vores opgave er at løse jeres udfordringer.

Sådan finder vi de bedste repræsentanter

Vi finder de bedste repræsentanter til jeres virksomhed ved hjælp af vores datadrevne analysesystemer. Systemerne gør det muligt at analysere de respektive influencers og deres følgerskarer. Vi måler ud fra forskellige faktorer, og har altid jeres behov og ønsker in mente.

Kønsfordeling

Vi måler kønsfordelingen for influencerens følgere. Således kan vi identificere profiler, hvor majoriteten af følgernene har det køn, der matcher jeres målgruppe.

Alder

For at kunne ramme den ønskede målgruppe undersøger vi, hvilke aldersgrupper influenceren appellerer mest til. 

Lokation

Vi undersøger hvor influencerens følgerne er placeret geografisk. Dermed kan vi finde influencers, som har mange følgere i det område, som I vil fokusere på. 

Interesser

Vi analyserer følgernes interesser. Derfor kan vi udvælge influencers, hvis følgere viser interesse for den type produkt eller ydelse, som I vil promovere.

Full service influencer marketing​

Identificer

Ved at kombinere viden og erfaring med branchens mest avancerede analysesoftware kan vi identificere de mikro influencers, som matcher jeres målgruppe.

Faciliter

Vi faciliterer samarbejdet med influencerne og sørger for, at kampagnen eksekveres som aftalt. Vi ønsker at skabe et stærkt samarbejde, som kommer både virksomhed og influencer til gode.

Analyser

Vi har øje for vores kunders behov. For at kvalitetssikre kampagnen foretager vi løbende analyser, så vi altid kan garantere, at kampagnens resultater lever op til jeres målsætninger.

Rapporter

Når kampagnen er afsluttet leverer vi en komplet rapport, der samler det indhold, influencerne har skabt i forbindelse med kampagnen. Her vil du få et konkret overblik over kampagnens resultater.

Du må bruge indholdet

Du har ret til at bruge det indhold som influencerne deler på sociale medier i forbindelse med en kampagne for din virksomhed. Ved at etablere kampagnen i samarbejde med Inmix, får du stærkt visuelt indhold tilsendt, som vil skabe yderligere værdi for din virksomhed. Vi inkluderer alt indholdet som influencerne producerer, og rettighederne til at bruge det, i prisen for kampagnen.

Få et uforpligtende bud på din kommende kampagne​

Vores priser varierer fra kampagne til kampagne, da vi skræddersyer alt efter jeres ønsker og behov. Derfor vil vi opfordre dig til at udfylde formularen, hvorefter vi kan komme med et personligt og uforpligtende bud. Alternativt kan du give os et ring.

Vi giver jer betalingsmæssig fleksibilitet, så I kan betale for kampagnen på det tidspunkt, og i de kvoter, der passer til virksomhedens økonomiske situation.

I mellemtiden kan du tage et kig på vores tidligere arbejde. Her får du en større forståelse for, hvordan vi arbejder og hvilke resultater vi udleder.

Vi ser frem til at høre fra jer.