Den komplette guide til online succes

JA TAK! ONLINE SUCCES GUIDE

Hvad mener vores kunder?

“Inmix har af flere omgange hjulpet os med at promovere vores spilserier HINT og BEZZERWIZZER i både Norge, Sverige og Danmark gennem veludførte influencerkampagner. Vi har altid mødt god service og professionalisme fra Inmix’ side. Det meget kompetente team har forstået og imødekommet vores behov og sammensat kampagner, der har genereret succesfulde resultater for Bezzerwizzer Studio.”

BEZZERWIZZER Studio
“Vi prøvede et samarbejde af med Inmix ifm. en støbejernskampagne. Inmix var gode til at spore sig ind på, hvad vi gerne ville med kampagnen, de fandt nogle dygtige, passende profiler til samarbejdet og de var med os igennem hele forløbet fra start til slut. Det betød selvsagt, at vi igen gik til dem, da vi et halvt år senere igen ville lave en mikro influencer kampagne: Her var der tale om et helt anderledes produkt og en helt anden influencerprofil, vi var på udkig efter – men vi fik stadig samme høje niveau og service fra Inmix.”
Le Creuset

Om guiden

Denne guide er perfekt til dig,  som gerne vil lære mere om, hvilke platforme du kan bruge i din online markedsføring og hvordan du bruger dem  til opnå online succes! 

da_DKDK