Få succes med influencer marketing

Kan du genkende det her?

1. Du vil gerne vækste omsætningen i din virksomhed eller have flere følgere på Instagram.

2. Du vil ikke spilde tid på at lave indhold til marketing, der er tidskrævende og ikke sikrer et afkast.

3. Du ved at influencer marketing kan hjælpe din virksomhed, men du ved ikke, hvor du skal starte.

Jeg har løsningen til dig...

 

Du kan alliere dig med influencers på de sociale medier, der vil elske at optage videoer, tage billeder og skrive tekster om din virksomhed.

Influencerne deler indholdet på deres egne profiler og rammer tusinder i din målgruppe. Samtidig må du benytte indholdet i dine egne annoncer.

Jeg vil vise dig, hvordan du skaber din egen succesfulde influencer marketing kampagne fra A-Z ud fra vores framework.

Alt du skal investere, er en time af din tid.

Din underviser


Hej! Jeg er Frederik, Inmix’ CEO & Founder. 

Jeg startede Inmix tilbage i januar 2018. Siden da har jeg gennemført over 100 succesfulde kampagner for store og små virksomheder i Danmark og udlandet. Jeg elsker influencer marketing, og jeg elsker at lære fra mig!

Jeg vil dele ud af det, som jeg er god til, så du helt gratis kan sætte gang i væksten i din virksomhed med influencer marketing. 

Klar til at gå i gang?


Jeg har fyldt webinaret med mine bedste tips og tricks.

Dette er ikke endnu et teknisk webinar, der er fyldt med ubrugelige informationer og facts.

Webinaret er fyldt med tips, tricks og tiltag, som du kan bruge i din virksomhed allerede i dag. Mit mål er at lære dig, hvordan du skaber en succesfuld influencer marketing kampagne trin-for-trin. 

Det bliver ikke særlig teknisk, men det bliver til gengæld både konkret og brugbart!

Hvad siger andre?

"Forløbet med Inmix gav alle nødvendige kompetencer, der skulle til, for at bygge en professionel kampagne op. De ydede ikke kun en god service, men gjorde dét ekstra, som gjorde at vi var klædt godt på til at lancere vores influencer kampagne. Jeg kan til enhver tid anbefale Inmix."
Kristine Bennigsen
Hjerteforeningen
"Frederik og Inmix var med til at skabe overblik, handlinger og resultater. Vi har lært, hvordan man håndterer influencer marketing kampagner på egen hånd. Det var helt klart en fantastisk at oplevelse at få Inmix' hjælp og ikke sidste gang, at vi tager kontakt til Inmix."
Alexander Tvede-Jensen
Cévie
"Da jeg skulle arbejde med influencer marketing for første gang, var Inmix det helt rigtige valg for os! Frederik var med igennem hele processen. Det gav en kæmpe tryghed og det var med til at give os mere blod på tanden og gå videre med influencer marketing i vores virksomhed."
Nanna Landrok
Gran Living

Vores kampagner

I Inmix har vi udført mange succesfulde kampagner for en bred skare af danske og internationale virksomheder. Her er to succesfulde kampagner, som vi er specielt stolte af. 

I sommeren 2020, udførte vi en særdeles succesfuld kampagne med måltidskonceptet HelloFresh. Kampagnen inkluderede 34 influencers fordelt i hele Danmark, der tilsammen delte over 100 billeder og videoer. Kampagnen endte med at omsætte for ca. 120.000 kroner. 

I november 2019 udførte vi en kampagne for Elgiganten i forbindelse med den asiatiske mærkedag “Singles Day”. Her delte 20 influencers i alt 166 historier med humoristiske budskaber, der satte ny fokus på kædens mange gode tilbud.

Om Inmix

Inmix er et af de første bureauer i Danmark, der begyndte at fokusere på mikro influencer marketing på Instagram. Med vores netværk af +2.000 influencers er vi blandt de bedste i branchen til at opbygge stærke samarbejder med troværdige og autentiske influencers, der ikke tyr til at købe følgere. Vores mission er at udskifte traditionel marketing med engagerende og autentisk indhold én kampagne ad gange.

Find os her

Inmix ApS
Peder Skrams Gade 17, 4. Sal. 1054 København K
Phone: + 45 26 15 08 02
Email: fnk@inmix.dk

en_GBEN