Book influencer strategimøde

Book dit gratis strategimøde, så vi kan tage en snak om, hvilke behov du og din virksomhed har og hvordan vi potentielt kan hjælpe jer!

30 min

Opkald

Du er ved at booke et influencer strategimøde med vores direktør, Frederik. Vælg en tid som passer dig. Herefter modtager du en bekræftelse. 

Hvorfor booke et møde?

  • Få en influencer strategi, der er skræddersyet til din virksomhed og dine kunder.
  • Rådgivning og sparring om hvordan influencers kan gavne din markedsføring.
  • Jeg kan hjælpe dig med at matche din virksomhed, med de rigtige influencers, ud fra dine konkrete målsætninger og behov.
  • Du får personlig sparring, hvor vi sammen planlægger din influencer strategi fra A-Z.
  • Jeg deler mine bedste guldkorn og erfaringer fra over 100 succesfulde kampagner de seneste 3 år!
Frederik beskåret 2

Vores kampagner

I Inmix har vi udført mange succesfulde kampagner for en bred skare af danske og internationale virksomheder. Her er to succesfulde kampagner, som vi er specielt stolte af. 

Siden sommeren 2021 har vi været så heldige at have et fast samarbejde med LEGO House. Vi har siden da kørt løbende kampagner, hvor vi har fået en række dygtige influencers, fra Danmark og Tyskland, til at besøge LEGO House og vise deres spændende univers frem.

90F15280-9939-47D5-9A05-4D11E11889FB

En af vores faste kunder er Swapfiets, som vi har lavet hele 5 succesfulde kampagner for, igennem de seneste par år. Vi har i alt samarbejdet med mere end 150 dygtige influencers, fordelt over hele landet. Med deres hjælp har vi sikret et stadigt stigende kendskab til Swapfiets og deres fantastiske abonnementsservice!

Vi kan ikke få armene ned!

"Inmix har af flere omgange hjulpet os med at promovere vores spilserier HINT og BEZZERWIZZER i både Norge, Sverige og Danmark gennem veludførte influencerkampagner. Vi har altid mødt god service og professionalisme fra Inmix’ side. Det meget kompetente team har forstået og imødekommet vores behov og sammensat kampagner, der har genereret succesfulde resultater for Bezzerwizzer Studio."
BEZZERWIZZER Studio
"Vi prøvede et samarbejde af med Inmix ifm. en støbejernskampagne. Inmix var gode til at spore sig ind på, hvad vi gerne ville med kampagnen, de fandt nogle dygtige, passende profiler til samarbejdet og de var med os igennem hele forløbet fra start til slut. Det betød selvsagt, at vi igen gik til dem, da vi et halvt år senere igen ville lave en mikro influencer kampagne: Her var der tale om et helt anderledes produkt og en helt anden influencerprofil, vi var på udkig efter – men vi fik stadig samme høje niveau og service fra Inmix."
Le Creuset
da_DKDK