Tilmeld dig som influencer

Vi har et stærkt netværk af mere end 4.000 danske og internationale influencers, som vi altid ønsker at udvide. Vi er altid på jagt efter influencers, der kan kreere engagerende og inspirerende indhold på de sociale medier. Men hvad kræver det for at blive influencer hos Inmix?

Du har 1.000 – 20.000 følgere på sociale medier. Du er dog mere end velkommen til at tilmelde dig hvis du har flere.

Du har en stærk visuel profil og går ikke på kompromis med dit indhold. Vi vægter troværdighed og autencitet enormt højt.

Du tyr ikke til at købe følgere, og du ved hvordan engagerende og visuelt indhold skabes.

Du kan til enhver tid sige nej til et samarbejde. Vi forventer at du kun siger ja til kampagner, som du kan stå inde for.

Kampagne for @pacorabanne

Hvorfor blive influencer hos Inmix?

Vi får løbende kampagner ind, men kan ikke altid tilbyde dig en kampagne. Vi mener at der skal være et godt match mellem influencer og virksomhed, inden samarbejdet giver mening. Hvis vi mener, at er et match vil du modtage et detaljeret brief med nærmere retningslinjer og information om kampagnen.

Du kan til enhver tid takke nej til et samarbejde, hvis du ikke mener, at det giver mening for dig eller matcher din profil.

Ved at tilmelde dig som influencer hos Inmix binder du dig aldrig til noget. Vi vil ikke begrænse din frihed, hvilket betyder, at hvis du modtager andre tilbud end vores, så er du mere end velkommen til at takke ja. Vi har ingen eksklusive aftaler, men har en række retningslinjer for at deltage i vores kampagner. Hos os har du stor bevægelsesfrihed. Vi tilbyder dig kun kampagner, hvor vi mener, at du vil være en stærk repræsentant, men i sidste ende er det selvfølgelig dit valg.

Vores udvælgelsesproces

identificer

Tilmelding

Når vi får nye kampagner ind, så gennemgår vi først vores interne database. Hvis du tilmelder dig databasen, så vil der være større sandsynlighed for, at vi matcher dig til kampagnerne. Vi udfører også organiske søgninger, men det er et krav, at du tilmelder dig vores database når du deltager i en kampagne med os.

faciliteter

Match

Vi matcher altid den enkelte profil med de virksomheder, som vi samarbejder med og de kampagner, som vi laver for dem. Da vi vægter troværdighed og autencitet meget højt, kontakter dig kun, hvis vi mener at der er et match mellem dig og virksomheden i forhold til kampagnens budskab og målgruppe.

rapport2

Godkendelse

Når vi har fundet de influencers, som vi mener er et perfekt match med kampagnen, bliver de præsenteret for virksomheden.  Vi kan ikke garantere din deltagelse før vi har fået en godkendelse fra virksomheden. Hvis virksomheden er enige og gerne vil indlede et samarbejde med netop dig, så sender vi dig et kampagnebrief efterfølgende, hvor du kan læse mere om samarbejdet.

statistik

Accepter

Du er aldrig forpligtet til at sige ja til kampagner. Selvom vi mener at der er et godt match mellem din profil og virksomheden skal du selvfølgelig selv have lyst til at deltage. Vi mener at succesfulde samarbejder skabes mellem influencers og virksomheder, så hvis du ikke selv mener at du kan stå inde for kampagnen, er du altid i din fulde ret til at afslå et samarbejde. 

kontrol

Ekskvering

Hvis du ønsker at deltage i kampagnen skal du bekræfte dette og derefter sørger vi for at onboarde dig og indsamle de informationer, som vi behøver for at komme i gang med samarbejdet. Så snart alt er faldet på plads og du eventuelt har modtaget dine produkter eller lign. er vi klar til eksekvering og du kan begynde at dele dit kreative og autentiske indhold.

Tilmeld dig her

Ved tilmelding har du større chance for at blive matchet med en virksomhed og deltage i vores kampagner.
Vi søger altid nye troværdige og autentiske influencers til vores interne netværk. Udfyld formularen og du er et skridt tættere på et nyt stærkt samarbejde.

Ny Influencer sign up

Vi er med dig hele vejen

Som influencer hos Inmix står du aldrig alene. Du er mere end velkommen til at kontakte os vedrørende indsigt i din data eller eventuelle spørgsmål.
I mellemtiden kan du se nogle af de kampagner, som vi tidligere har lavet, ved at klikke på knappen nedenfor.