Influencer Kickstart

Skrevet af Lucas Smidt

Er du en mindre virksomhed, som ikke nødvendigvis har budgettet til at betale et stort marketingsbureau for at lave en hel influencer kampagne for dig eller vil du gerne prøve kræfter med influencer marketing selv og lære hvordan man skaber vellykkede kampagner?

Frygt ej! Hos Inmix har vi hjulpet over 50 virksomheder med at starte deres egen influencer marketing kampagne og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig og din virksomhed!

Vi tilbyder nemlig et gratis Webinar, hvor vores direktør Frederik, deler ud af sin viden om influencer marketing og fortæller om processen fra A-Z. I forlængelse af webinaret tilbydes tilmed en eksklusiv pakke, som vi kalder ‘Influencer Kickstart’. Dens formål er at hjælpe dig og din virksomhed i gang med din første influencer kampagne! Dette gør vi ved at stille spørgsmål til, hvilke influencers der matcher netop din virksomhed og ved at give dig værktøjer til, hvordan du får det bedst mulige udbytte af en kampagne – lyder det som noget for dig? Så læs med her: 

Vores ‘Influencer Kickstart’ koncept starter med en indledende samtale, med vores direktør Frederik, af halvanden times varighed, hvor i blandt andet snakker om, hvad I vil opnå med kampagnen, hvad jeres målgruppe er, hvilken kategori af influencers I vil benytte og hvilken type aflønning I gerne vil tilbyde de influencers, som deltager i kampagnen. Denne samtale gør at I, som virksomhed, bliver endnu bedre rustet til at udføre jeres egen influencer kampagne og hjælper jer med at skræddersy en kampagnen, som matcher jeres visioner og gør, at I kan opnå det ønskede resultat med den.

Når samtalen er afsluttet, vil I have fået specifikke input og anbefalinger, som kan understøtte netop jeres kampagne. I modtager herudover nogle konkrete redskaber, herunder kontakt skabeloner, en skabelon til et kampagne brief og faciliteringsark, som kan bruges, når I første gang skal tage kontakt til influencers og skal igang med at facilitere jeres egen influencer kampagne.

Herudover modtager I en skræddersyet liste med 10 influencers, som vi mener vil passe perfekt til den kampagne, som I skal til og udføre. I kan altså nemt komme i gang med at tage kontakt til nogle konkrete influencers, ved brug af denne liste, men derudover kan I også bruge den til at finde lignende profiler, enten til den aktuelle eller fremtidige kampagner. Som en del af vores ‘Influencer Kickstart’ pakke tilbyder vi også sparring, i løbet af kampagneperioden, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs, som I har brug for at vende med os. 

Når din virksomhed har faciliteret jeres første influencer kampagne tilbydes du desuden en afsluttende samtale af 60 minutters varighed, hvor du kan sparre med Frederik omkring din oplevelse og de erfaringer, som du har gjort dig, og få vendt hvordan du bygger videre på succesen!

Overordnet set kan man sige, at ‘Influencer Kickstart’ forløbet er tænkt som en pakke, der guider dig og din virksomhed fra A-Z, i arbejdet med influencer kampagner – men som nævnt tidligere, så starter din influencer rejse med et webinar først. Du kan læse mere om webinaret og tilmelde dig her: 

www.inmix.dk/webinar

God fornøjelse!

inmix2