Blog

Influencers skaber varig værdi!

I dette indlæg kan du læse lidt om, hvordan influencer marketing kan skabe kontinuerlig opmærksomhed omkring din virksomhed og dit brand, også efter en kampagne er afsluttet.

Læs mere

Do’s and Don’ts

I dette indlæg deler vi nogle juridiske pointer med dig, som du skal være opmærksom på, når du arbejder med influencer marketing.

Læs mere

Influencer Kickstart

Hos Inmix har vi hjulpet over 50 virksomheder med at starte deres egen influencer marketing kampagne og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig og din virksomhed! Nysgerrig? Så læs med her!

Læs mere

Influencer samarbejder fra A-Z

Har du også svært ved at finde hoved og hale i hvordan du, som virksomhed, skal samarbejde med influencers? Så læs med her og få et par gode råd med på vejen!

Læs mere

Nextory kampagne

Sådan skabte vi 7.177 klik til Nextory, med hjælp fra vores influenceres fantastiske engagement og deres dedikation til kampagnen!

Læs mere

Det er ikke ”bare” et billede

Det at være influencer kræver hårdt arbejde – især hvis du gerne vil være en af de bedste. Du kan ikke bare dele et billede i ny og næ; det hele kræver planlægning. I forlængelse af det, så er det yderst vigtigt, at din profil har en æstetisk rød tråd.

Læs mere

Falske følgere

Går du med en indre influencer drøm i maven, er du i begyndelsen af rejsen eller har du været på banen i et stykke tid, så læs med på dette blogindlæg.

Læs mere

Introduktion til influencer marketing

Influencer marketing er blevet et buzzword, men hvad betyder det overhovedet og hvad indebærer det? Her udlægges de vigtigste principper og giver dig en brugbar definition af begrebet.

Læs mere