Blog

Influencer Kickstart

Hos Inmix har vi hjulpet over 50 virksomheder med at starte deres egen influencer marketing kampagne og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig og din virksomhed! Nysgerrig? Så læs med her!

Læs mere

Influencer samarbejder fra A-Z

Har du også svært ved at finde hoved og hale i hvordan du, som virksomhed, skal samarbejde med influencers? Så læs med her og få et par gode råd med på vejen!

Læs mere

Nextory kampagne

Sådan skabte vi 7.177 klik til Nextory, ved hjælp fra vores influenceres fantastiske engagement og dedikation til kampagnen!

Læs mere

Det er ikke ”bare” et billede

Det at være influencer kræver hårdt arbejde – især hvis du gerne vil være en af de bedste. Du kan ikke bare dele et billede i ny og næ; det hele kræver planlægning. I forlængelse af det, så er det yderst vigtigt, at din profil har en æstetisk rød tråd.

Læs mere

Falske følgere

Går du med en indre influencer drøm i maven, er du i begyndelsen af rejsen eller har du været på banen i et stykke tid, så læs med på dette blogindlæg.

Læs mere

Introduktion til influencer marketing

Influencer marketing er blevet et buzzword, men hvad betyder det overhovedet og hvad indebærer det? Her udlægges de vigtigste principper og giver dig en brugbar definition af begrebet.

Læs mere

Velkommen til Inmix

Så er vores nye univers endelig gået i luften! Den har været længe undervejs, men nu er den endelig klar. I vores første indlæg forklarer vi lidt om vores tanker og hvad siden kommer til at indeholde.

Læs mere