Blog

Vores samarbejde med Swapfiets

Vi har gennem de seneste år haft et tilbagevendende samarbejde med Swapfiets. Det er et samarbejde, som vi er rigtig glade for og stolte af! Læs med her og få lidt mere at vide omkring de forskellige kampagner og deres resultater.

Læs mere

Return on Investment

Går du og overvejer, om du egentlig kan tjene penge på influencer marketing? Så tag lige og læs med her, hvor du kan læse lidt mere om netop dette!

Læs mere

Influencer marketing er det nye sort!

Influencer marketing er et stadigt voksende fænomen, som flere og flere virksomheder i dag benytter sig af, når de skal promovere dem selv og deres produkter. Men hvorfor egentlig det? Hvad er det egentlig at denne type marketing kan? Det stiller vi skarpt på netop her!

Læs mere

Samarbejder i udlandet?

Er du nysgerrig på hvorvidt man kan skabe succesfulde kampagner i udlandet? Så læs med her, hvor vi fortæller om nogle af de tidligere kampagner, som vi har lavet i udlandet!

Læs mere

Influencers skaber varig værdi!

I dette indlæg kan du læse lidt om, hvordan influencer marketing kan skabe kontinuerlig opmærksomhed omkring din virksomhed og dit brand, også efter en kampagne er afsluttet.

Læs mere

Do’s and Don’ts

I dette indlæg deler vi nogle juridiske pointer med dig, som du skal være opmærksom på, når du arbejder med influencer marketing.

Læs mere

Influencer Kickstart

Hos Inmix har vi hjulpet over 50 virksomheder med at starte deres egen influencer marketing kampagne og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig og din virksomhed! Nysgerrig? Så læs med her!

Læs mere

Influencer samarbejder fra A-Z

Har du også svært ved at finde hoved og hale i hvordan du, som virksomhed, skal samarbejde med influencers? Så læs med her og få et par gode råd med på vejen!

Læs mere